Mijn werkwijze

 

Een coachtraject bij mij bestaat uit een intakegesprek, waarin wij aan de slag gaan om samen de hulpvraag helder te krijgen en deze alvast te onderzoeken, voordat we aan het traject starten. 
We starten pas een traject als we dat beide willen en vertrouwen voelen om samen aan de slag te gaan.

We maken eerst afspraken over het traject, hoe vaak spreken we af? Wat verwacht je van mij? Met welk einddoel ben je tevreden?

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in frequentieverhoging t.b.v. het welzijn van de mens. Dat wil zeggen, daar waar jouw energie laag en wellicht snel 'op' is, kom ik in actie om samen met jou je energie/je frequentie te verhogen, zodat je weer krachtig wordt. Ik leer je hoe je dat kunt doen, en hoe je die energie weer op hoog peil kunt houden. We onderzoeken waardoor je energiepeil gezakt is en gaan daarmee aan de slag.

Dit doe ik aan de hand van diverse methodes. Ik stem me af op jou, zodat ik de juiste werkwijze kan aanbieden en toepassen. 

 

Ik laat jou praten, en wie weet doen we oefeningen of analyseren we de gekke droom die je had. Het kan van alles zijn. Net wat nodig is en altijd met de focus op jouw hoogste goed.

Op den duur ga je jezelf nog beter kennen en kunnen we inzichten verwerven. Blokkades worden doorgrond en kunnen oplossen. Ik prik respectvol door de onderlagen heen en zal kritisch reflecteren en confronteren, met humor en expertise, met geduld en vanuit mijn hart. Zodat jij daar komt, waar je wenst te zijn. Een sessie bij mij is nooit hetzelfde. Al vele mensen hebben in het verleden na één of meerdere coachsessies mijn praktijk als energiek persoon verlaten. Dit geeft mij ook veel voldoening en niet alleen jij, maar ook ik krijg daar energie van! 

~ In mijn begeleiding leg ik de focus op een mooie samenwerking tussen

verstand, hart en intuïtie, dit alles met de benen stevig op de grond ~

 

In de begeleiding bespreken we praktijksituaties. We onderzoeken samen de situaties door middel van een diepgaand gesprek, oefeningen of een energetische behandeling.
De inzichten die je opdoet, ga je oefenen in je eigen omgeving en daar reflecteer je weer op. Zo neem je die inzichten mee, ook als het begeleidingstraject is afgelopen. We starten daarmee een blijvende beweging.

Aan het eind van het traject heb je meer zelfkennis, meer energie en je weet beter wat je wilt. Je zult signalen bewust herkennen en daar naar handelen in plaats van weg te stoppen.