Esther, de persoon

Mensen die dicht bij mij staan kennen mij als een enthousiast persoon, iemand die het beste uit alles wil halen, die bruist van de energie en geniet van de mooie dingen van het leven. Ik sta graag voor iedereen klaar en ben een trouwe vriend. Een mensenmens. Een beetje gek, maar heel erg goed. 

Ik vind het heerlijk om te lachen en de helende werking hiervan te mogen ervaren. 

Vroeger voelde ik mij door mijn hoge gevoeligheid vaak onbegrepen. De teleurstelling maakte dat ik me afsloot en in mijn schulp wegkroop. Het bleken echter noodzakelijke ervaringen in mijn ontwikkelingsproces te zijn. Om degene te worden, die ik nu ben. Ik ben een denker en een onderzoeker. Serieus en heerlijk onbezonnen. 

Als dromerig, jong kind al wist ik dingen, die ik niet kon weten. Ik kreeg ingevingen, die mij precies op een bepaald moment beschermden, waarschuwden of waar ik heldere inzichten door kreeg. Dat heeft mij ook ontwikkeld om creatief en onderzoekend te zijn. 

In de loop van mijn leven ontdekte ik steeds meer talenten en gaven en ik wist dat ik die ooit zou gaan benutten voor het welzijn van mijn medemens. Later begreep ik dat de bescherming en ingevingen nodig waren om mezelf zuiver en goed te ontwikkelen. Een goede coachopleiding volgen, vele trainingen en werken aan persoonlijke ontwikkeling, was dan ook een logisch gevolg! 

Ik heb megaveel interesses, ik hou van de mystiek van Egypte, daar voel ik me sterk verbonden mee. Ik hou van de magie van sprookjes en ben heel creatief. Daarmee koester ik het kind in mezelf, zo belangrijk! Aangenaam, ik ben Esther (1965) oprichter en eigenaar van coachpraktijk 'De Lichttempel'.

 

Esther de coach

Als ervaren lifestyle- en meditatiecoach richt ik me al vele jaren op het welzijn van mijn medemens. Al vroeg had ik de drang om mensen te helpen. Dat kwam bij mij uit een persoonlijke ervaring. Wat je een ander geeft, is vaak wat je zelf nodig hebt. Mooie zelfreflectie. De coachopleiding was voor mij dan ook een confronterend en helend hoofdstuk in mijn leven, die ik succesvol heb afgerond. 

Tijdens mijn sessies activeren mijn 'extra antennes', mijn voelsprieten. 

Doordat ik vroeger altijd stil was, heb ik het vermogen om te luisteren extra goed ontwikkeld. Ik stem me goed af op degene die ik mag helpen en kan daardoor als het ware, door de diepe lagen heen 'horen'; ik hoor hetgeen niet gezegd wordt. Daardoor kom ik snel tot de kern van de hulpvraag en kan ik effectief de juiste methodiek toepassen. Daarnaast zie ik ook beelden, die ertoe bijdragen dat jij heldere inzichten kan krijgen. Door mijn jarenlange ervaring, vertrouw ik feilloos op mijn ingevingen en benut tevens zuiver en vol vertrouwen de helende energie, die door mijn handen stroomt. In mijn praktijk ervaar je dan ook een fijne sfeer, waar ik vanuit mijn hart werk, zuiver en met veel plezier. 

 

Respectvol confronteer ik je waar nodig om jou terug in balans te brengen. Ik laat je vanuit een ander perspectief naar de dingen kijken, wat vaak een bevrijdende, humoristische uitwerking heeft. Dat is typisch iets wat bij mij hoort en wat gewoon spontaan gebeurt. De helende kracht van het lachen is voor mij een van de mooiste dingen die er is.

 

In mijn begeleiding leg ik de focus op een samenwerking tussen verstand, intuïtie en hart...

Maar bovenal handel ik vanuit mijn hart om onze frequenties vanuit liefde te verhogen. Van hieruit open je de weg naar de ware heling.