Arnold T ~ Het bijzondere van Esther is dat ze meteen doorheeft wat er aan de hand is. Je krijgt weer kracht door haar oefeningen. Ook heeft ze oefeningen voor mij ingesproken. Er zit zoveel liefde in wat ze doet, die liefde is zo voelbaar. Ik heb mogen genieten van een klankschaalhealing en van een bijzondere meditatie-oefening. Ook heeft ze mij geholpen met het energetisch reinigen van mijn woning. De verlichtende energie was direct voelbaar. Top! Echt heerlijk. 

 ***

 

Cok v.d. L.  ~ Esther is medium pur sang. Zij heeft geen materiële hulpmiddelen nodig. Ze is oprecht en denkt in oplossingen. Ze kan puur intuïtief handelen. Haar enthousiasme en eerlijkheid raakt me dan ook. Ooit heeft ze spontaan voor mij, mijn oog getekend. Dat was een reflectie. Het laat mij zien; Cok kijk door alle lagen heen! 

 

***

 

Donny S. ~Esther leerde ik kennen tijdens een van mijn Egyptereizen, die ik organiseer. Ze is een hartverwarmende, spontane persoonlijkheid.  Haar energetische uitstraling is zeer krachtig. Tijdens de healingen wist ze feilloos te handelen en leverde de juiste Cosmic & Flower remedies aan, voor haar werkmaatjes. Ze stemt zich puur af en is een zeer bekwaam energetisch therapeute in vele opzichten.

 

***

 

Faith S. friend from Hawaï. You can feel Esther's energy right through the screen. I've met Esther ten years ago and a few years ago I had the opportunity to meet her in person in Amsterdam. I was captivated by her radiant smile and her joyful energy. Esther is so full of joy and aware.  I will recommend her without hesitation. I'm looking forward to the time that we can meet again. I truly  cannot say enough wonderful things about this loving soul. 

 

***

Monique v.d. V ~ Hypnotherapeute. Ik had voor mij en een vriendin een klankschaalsessie geboekt. Ik stond er aanvankelijk wat sceptisch tegenover, maar was toch wel heel benieuwd. Het tegendeel bleek waar. Ik heb het als heel fijn en ontspannend ervaren. Wat een rust. Esther is een hele, lieve, gezellige en gastvrije vrouw, leuk en professioneel, waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ze weet precies wat je nodig hebt om (onbewuste) blokkades op te lossen. Ongelooflijk verrassend goed. Kortom: Niet twijfelen maar doen!

 

***

 

Gina L. ~ Ik had een bijzondere ontmoeting met Esther. We kenden elkaar oppervlakkig van lang geleden en op een of andere manier kwamen we weer op elkaars pad. Ik had sterk het gevoel dat ik eens een sessie bij haar wilde bijwonen. In totaal ben ik ongeveer 3x geweest en het is zó effectief en bijzonder dat ik het iedereen gun! Ze heeft een fijne praktijkruimte, die heel licht en fris is. Er heerst een heel fijne energie. Na onze intake heb ik een sessie geboekt en deze eerste ervaring was prachtig. Na het coachgesprek heeft Esther mij middels een meditatie-oefening helemaal in mijn rust kunnen brengen. Er kwam veel verdriet los plus heeft ze mij een boodschap mogen doorgeven van mijn overleden kleinzoontje. Dit kon zij niet weten. Dit heeft mij zoveel troost gegeven. Een openbaring en zo'n fijn inzicht om verder te kunnen gaan. Ik wist even niet wat mij overkwam, maar het was geweldig mooi. Ik ben zó blij met Esther en de rust en energie die ik door haar behandelingen heb gekregen. Een bijzondere dame met alleen maar liefde voor de mensheid. Ik ben zo dankbaar dat ik haar heb ontmoet. Ik gun het iedereen.

                                                                                                      ***

 

Kees P.  ~ Na een oproep van Esther werd ik nieuwsgierig. Ik had heel erg behoefte mijn probleem en verhaal met iemand te delen. Zij sprak mij aan. Haar ervaring en fijne persoonlijkheid was iets waar ik naar op zoek was. Na een zeer prettig intakegesprek, had ik een sessie geboekt. Dat deed mij heel goed. Alleen al het delen van datgene waar je mee aan het strugglen bent, is al een verademing. Laat staan als je dat deelt met iemand die daar een ervaren en professionele kijk op heeft.

De manier van werken deed mij zeer goed. Rustgevend, to the point, maar zeer respectvol en op een manier die vertrouwen geeft. Esther is leuk en kan goed relativeren, zij liet mij vanuit een ander perspectief naar een situatie kijken, die voor mij redelijk beladen was. Dat deed zij op zo'n verrassende, maar effectieve manier, dat ik de humor ervan kon inzien. Gevolg was dat ik een lachbui kreeg, die zo bevrijdend werkte. Samen hebben wij het uitgegierd van het lachen. En juist dan gaat er een grote last van je schouders. Ik zag weer een lichtpuntje in mijn donkere beleving. Na een paar sessies had ik absoluut meer kracht om door te gaan, waar het mij eerder zo zwaar was. Geweldig vond ik het! Groot respect voor Esther.

                                                                                                      ***